FLOW, eller PoleFlow Sweden AB som är det registrerade bolagsnamnet, startades våren 2012 av grundarna Ida Rosén och Sara Lumholdt. Syftet med bolaget är att bedriva träningsanläggningar med huvudfokus på träningsformen Pole fitness, men även därtill förenlig verksamhet, så som styrketräning, stretch, yoga, dans m.m. Grundpelaren i FLOW är seriösa, kunniga och passionerade instruktörer, med god utbildning och pedagogik, allt för att erbjuda en så säker och hållbar träning som möjligt.

Första studion, FLOWsthlm öppnades hösten 2012 på Högbergsgatan 93 på Södermalm i Stockholm.

Under våren 2013 inleddes ett samarbete med Nerikes Dansinstitut där klasser hålls i Pole fitness med FLOW’s speciellt framtagna kursplanering och upplägg, samt instruktörer som gått handledarutbildning hos FLOWsthlm för att hålla kurser upp till Nivå 2.

Våren 2014 öppnades FLOWKarlstad på Kasernhöjden 5 i Karlstad.

Sommaren 2015 öppnades FLOWLinköping på Borgmästaregatan 7 i Linköping.

Under 2016 avslutades samarbetet med dansskolan i Örebro och istället öppnades FLOWÖrebro på Fredsgatan 17 i Örebro, för att säkerställa att verksamheten upprätthåller FLOW’s höga standard även i Örebro.

Mer information om FLOW och de olika städerna hittar du på respektive hemsida.

Är du intresserad, och tror du att intresset finns, av att öppna en Pole dance-studio i din stad? Kontakta oss för ett inledande möte.

Info@FLOWsthlm.com

Mvh Ida Rosén & Sara Lumholdt